SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

PROJELERİN FİNANSMANLARI İÇİN TOPLANTI…

PROJELERİN FİNANSMANLARI İÇİN TOPLANTI…
Bu haber 08 Eylül 2020 - 13:50 'de eklendi ve 180 views kez görüntülendi.

Projelerin finansmanı için toplantı yapıldı
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İller Bankası Genel Müdürlüğü Pay Dağıtım Şube Müdürü İlhan Aras ve katılımcılar ile İhale aşamasına gelen projelerin finansmanı için bir toplantı gerçekleştirdi.

İller Bankası Genel Müdürlüğü Pay Dağıtım Şube Müdürü İlhan Aras ve beraberindeki katılımcılar ile projelerin finansmanı için bir toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Toplantıda, projelerin ihaleye hazır olanlarından başlanıp tasnif edilerek, hangi kaynaklardan finanse edilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunulduğunu söyledi.

Bütün amaçlarının Amasya belediyesini n ödemeler dengesini sarsmadan planlayarak, projeleri hayata geçirmek olduğunu belirten Başkan Sarı; “Şehrimizin vizyonunun değişmesinde önemli rol oynayacak ve yakın zamanda ihaleye çıkarılacak projelerimizin Amasya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA